Cole se iz Chelseaja preselio u Arsenal

Engleski reprezentativac riješio je, uoči SP-a, pitanje svog budućeg kluba. Nezadovoljan financijskom ponudom dosadašnjeg kluba, Chelseaja, Cole je prihvatio ponudu Arsenea Wengera i u novoj će sezoni igrati za Arsenal

Veznjak Chelseaja donio je odluku nakon višemjesečnih neuspješnih pregovora oko visine plaće i priključit će se ‘topnicima’. A što je jednako važno – na Emirates će stići besplatno.

Cole je tražio plaću kao prve zvijezde momčadi, poput Anelke i Essiena koji su zarađivali 130.000 funti tjedno, ali bogataši iz Chelseaja ponudili su ‘samo’ 100.000. Razočarani Coleovom ucjenom, ‘bluesi’ su smanjili cifru na 80.000, što je frustriranog Colea natjeralo da potraži novi izazov u karijeri. Uz malu ponudu, na odluzku Colea utjecala je i manja minutaža koju je imao kod Carla Ancelottija.

Usluge engleskog reprezentativca htjeli su i Manchester United i Tottenham, ali Wenger i Arsenal bili su brži te mu ponudili 100.000 funti tjedno u sljedeće četiri godine.

 

arsenalgirl
I like most Arsenal in the world..Live for Arsenal,I give my life for Arsenal...Always go to victory.The largest is my desire to go to the Emirates!!

Komentariši