AW: Theo je sve bolji (mislim realno) :D

Arsen Venger je posle utakmice Karling kupa sa Njukasl Junajtedom pohvalio Tea Volkota, koji je postigao 2 odlična gola i tako se popeo na cifru od 6 golova u svim takmičenjima. Francuz veruje da je 21-godišnji reprezentativac Engleske popravio trčanje s loptom i završnicu, tako da lakše realizuje šanse koje mu se stvaraju kada pobegne protivničkim defanzivcima.

”Bio je vrlo oštar. Odlično je počeo sezonu, ali se onda povredio na utakmici reprezentacije i ovo je prva utakmica koju je počeo od tad. Videli ste da je mirniji ispred gola. Ima neverovatnu brzinu, ali popravio je i primanje lopte. Kretanje bez lopte mu je uvek bilo odlično, ali sada je bolji dok vodi loptu u punom trku, a to pravi veliku razliku”, rekao je Venger i dodao:

”Teo Volkot ima 21 godinu i to je vreme kada igrači počinju da igraju. Veoma je mlad, ali je izuzetno inteligentan i verujem da će nastaviti da napreduje. Izuzetno je brz, snažan i opasan ispred gola. Ima odličan osećaj za kretanje, a to je vrlo bitno za napadača”.

Venger je pohvalio i Niklasa Bendtnera, koji je takođe propustio dobar deo početka sezone, ali se nakon povratka još jednom našao na listi strelaca:

”Uvek ste srećni kada vaši napadači postižu golove. Nisu se povredili na utakmici i sada imaju nekoliko dana da se fizički oporave. Drago mi je da su obojica izdržali 90 minuta”.

Menadžer Tobdžija nije siguran koliko je opasna Gibsova povreda, zbog koje je zamenjen u prvom poluvremenu:

”Još uvek ne znam, prvo moramo da obavimo detaljne preglede pre nego što donesemo zaključak. Znamo da je u pitanju koleno, ali ne znamo da li je samo udarac, ili je izvrnuće. Ukoliko je samo udarac onda je pitanje dana kada će se vratiti, ali ukoliko su ligamenti može biti malo duže”, završio je.

arsenalgirl
I like most Arsenal in the world..Live for Arsenal,I give my life for Arsenal...Always go to victory.The largest is my desire to go to the Emirates!!

Komentariši